Solliciteren

Solliciteren voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde is landelijk ondergebracht bij de Samenwerkende Opleidingen tot Specialist Ouderengeneeskunde Nederland (SOON).

Solliciteren naar een opleidingsplaats tot specialist ouderengeneeskunde

Maastricht is in september 2020 gestart met de allereerste groep aios. Al het onderwijs, zoals de wekelijkse terugkomdagen, vindt plaats op vrijdag in Maastricht. Telkens in september start een groep eerstejaars aios. Je kan daarvoor solliciteren vanaf half februari tot half april bij SOON. Je kan ons ook eerder een bericht sturen om je interesse kenbaar te maken. Doe dit tijdig zodat eventuele erkenningen op tijd in orde zijn.

Meelopen

Om erachter te komen hoe een gemiddelde dag van een specialist ouderengeneeskunde er uitziet, kun je het beste een dag of dagdeel meelopen in de dagelijkse praktijk. Een ervaren specialist ouderengeneeskunde laat je zien welke ziektebeelden je tegenkomt, wat voor soort patiënten je ontmoet en op welke plekken je terecht kunt komen.

We leveren graag maatwerk in Maastricht. Afhankelijk van wie je bent en wat je wil, proberen wij een geschikte meeloopplek te vinden. Kijk hier hoe wij vanuit Maastricht dat proberen te doen.

Lees op www.ouderengeneeskunde.nu over alle andere manieren om kennis te maken met het vak. Uiteraard kan je ons ook rechtstreeks benaderen via het formulier onderaan de pagina.

hero algemeen.jpg

Voorwaarden

  • Sollicitanten melden zich aan voor de opleiding via het sollicitatieformulier op de website van SOON.
  • Er kan maximaal drie keer gesolliciteerd worden naar een opleidingsplaats ouderengeneeskunde.
  • Als je wordt aangenomen na het sollicitatiegesprek, dan mag je aan de opleiding beginnen wanneer je voldoet aan alle formele eisen. Zo dien je bij aanvang van de opleiding in het bezit zijn te van een artsdiploma en ingeschreven te staan in het BIG-register.

Contact

Mariëlle van der Velden-Daamen

Mariëlle van der Velden-Daamen

Hoofd opleiding Ouderengeneeskunde

043 388 2151

Contact

Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact op.

Privacyverklaring