Solliciteren

Solliciteren voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde is landelijk ondergebracht bij de Samenwerkende Opleidingen tot Specialist Ouderengeneeskunde Nederland (SOON).

Solliciteren naar een opleidingsplaats tot specialist ouderengeneeskunde

Voor startdatum 1 maart 2020 kun je solliciteren van 1 september 2019 tot 1 november 2019 bij de volgende opleidingsinstituten:

  • GERION, VUmc (opleidingsinstituut locatie Amsterdam of locatie Groningen)
  • SOOL, LUMC (opleidingsinstituut locatie Leiden)
  • VOSON, Radboudumc (opleidingsinstituut locatie Nijmegen of locatie Maastricht*)

*onder voorbehoud van voldoende belangstelling voor de opleidingslokatie Maastricht, start een groep in 2020 met wekelijkse terugkomdagen in Maastricht. Vooralsnog kunnen we dit alleen garanderen voor het eerste jaar van de opleiding, al zullen we ernaar streven om zoveel mogelijk in Maastricht te blijven doen. Je kunt je voorkeur voor een lokatie opgeven in het sollicitatieformulier.

hero algemeen.jpg

Meelopen

Om erachter te komen hoe een gemiddelde dag van een specialist ouderengeneeskunde er uitziet, kun je het beste een dag of dagdeel meelopen in de dagelijkse praktijk. Een ervaren specialist ouderengeneeskunde laat je zien welke ziektebeelden je tegenkomt, wat voor soort patiënten je ontmoet en op welke plekken je terecht kunt komen.

We leveren graag maatwerk in Maastricht. Afhankelijk van wie je bent en wat je wil, proberen wij een geschikte meeloopplek te vinden. Kijk hier hoe wij vanuit Maastricht dat proberen te doen.

Lees op www.ouderengeneeskunde.nu over alle andere manieren om kennis te maken met het vak. Uiteraard kan je ons ook rechtstreeks benaderen via het formulier onderaan de pagina.

Voorwaarden

  • Sollicitanten melden zich aan voor de opleiding via het sollicitatieformulier op de website van SOON.
  • Er kan maximaal drie keer gesolliciteerd worden naar een opleidingsplaats ouderengeneeskunde.
  • Als je wordt aangenomen na het sollicitatiegesprek, dan mag je aan de opleiding beginnen wanneer je voldoet aan alle formele eisen. Zo dien je bij aanvang van de opleiding in het bezit zijn te van een artsdiploma en ingeschreven te staan in het BIG-register.

Contact

Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact op.

Privacyverklaring

Mariëlle van der Velden-Daamen

Coördinator opleiding Ouderengeneeskunde in Maastricht

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van cookies op uw computer of apparaat.