WESP

Om studenten voor te bereiden op het zelfstandig verrichten van wetenschappelijk onderzoek wordt in de masterfase ook de Wetenschapsparticipatie (WESP) aangeboden. Net als de GEZP duurt de WESP 18 weken. Deze participatie valt onder de verantwoordelijkheid van een gepromoveerd staflid. De participatie kan ook plaatsvinden in het buitenland bij een faculteit waar één van onze stafleden mee samenwerkt.

Op deze pagina:

Wetenschapsstage (WESP)

De 18-weekse wetenschapsparticipatie (WESP) kan bij Huisartsgeneeskunde gevolgd worden. Ons aanbod is even breed als het huisartsenvak: gezonde basisscholen, infectieziekten, gezamenlijk beslissen, huidkanker, arts-patiënt communicatie, kinderen met koorts, ECG’s enzovoorts.

We bieden goede begeleiding en geven rijke feedback. Iedereen rondt de stage af met een presentatie en een kort artikel in het blad ‘Op één Lijn’. Een aantal studenten slaagt erin om te publiceren in een wetenschappelijk tijdschrift. Op onze WESP-kamers ‘zoemt’ het van de energie!

Studenten kunnen ons aanbod vinden op FHML-web. Heb je vragen over ons stageaanbod, aarzel dan niet om contact te zoeken met de WESP-coördinator van Huisartsgeeeskunde (zie contact onderaan). Let op: Trudy gaat alleen over Huisartsgeneeskunde, niet over FHML.

Contact

Neem gerust contact met me op als je een vraag hebt over de WESP bij Huisartsgeneeskunde (niet voor FHML vragen).

Privacyverklaring

Trudy van der Weijden

Coördinator WESP Huisartsgeneeskunde

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van cookies op uw computer of apparaat.