De regio's

Onze regio is groot. Veel van de 1500 huisartsen in Limburg en Noord-Brabant zijn aan ons verbonden. Zij zijn huisartsopleider of doen mee aan onderzoek. Onze onderwijsgebouwen staan in Maastricht en Eindhoven. De meeste onderzoekers zitten in Maastricht, dichtbij het MUMC+.

Limburg is een belangrijke provincie voor ons. De historie (‘Het geluk van Limburg’) is volgens lokale huisartsen verplichte kost voor wie woont en werkt in de Mijnstreek. Eén van de lokale proeftuinen in de zorg ontleent zelfs haar naam aan deze geschiedenis: MijnZorg.
Onze vrije tijd is onbegrensd: je bent zo in België, Duitsland of Frankrijk. Voor een goede impressie van Zuid-Limburg verwijzen we graag naar de prachtige website van VVV Zuid-Limburg.

Regio Eindhoven

Eindhoven is booming, hip, trendy en jong. Design hoofdstad van Nederland. De vijfde stad van Nederland. Veel high-tech industrie en een TU. Bruisend. Veel cultuur en altijd wat te doen en te beleven. Urban, maar ook groen.

Eindhoven

Regio Maastricht

Limburg heeft superveel te bieden. We hebben ‘Dutch Mountains’ met volop ruimte voor sport en recreatie. De horeca is divers en talrijk en de steden zijn authentiek.

Maastricht