De mensen

Op onze homepage ziet u drie medewerkers van onze afdeling. Waar andere organisaties werken met fictieve persona's of archetypen, werken wij met echte mensen. Deze selectie personen zijn ook te volgen op hun social media kanalen. Naast de basisinformatie op onze website, kunnen deze mensen vanuit hun ervaring antwoord geven op jullie vragen. Echte mensen, echt contact. Dat is huisartsgeneeskunde.

Anne

Mijn naam is Anne Schoonbrood. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Limburg. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Tijdens mijn keuzecoschappen is mijn interesse ontstaan voor de oudere patiënt.

Anne-Persona.png

Jeroen

Made in Maastricht: ik ben huisarts en Justitieel Geneeskundige ('gevangenisarts'), ik hou van onderwijs geven aan studenten en aios, maar ik ben zelf ook lifelong learning en volgde recent een nieuwe NHG Kaderopleiding, dit keer over diabetes!

Jeroen-hero.jpg

Charlotte

Ik ben geboren en getogen in regio Eindhoven. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Vanuit de opleiding heb ik initieel mijn focus gelegd op de orthopedische chirurgie omdat ik gefascineerd was door de anatomie en biomechanica van het menselijk lichaam.

charlotte_header.png