De mensen

Op onze homepage ziet u drie medewerkers van onze afdeling. Waar andere organisaties werken met fictieve persona's of archetypen, werken wij met echte mensen. Deze selectie personen zijn ook te volgen op hun social media kanalen. Naast de basisinformatie op onze website, kunnen deze mensen vanuit hun ervaring antwoord geven op jullie vragen. Echte mensen, echt contact. Dat is huisartsgeneeskunde.

Katerina

Mijn interesse voor de ouderengeneeskunde, heb ik in mijn vierde jaar Geneeskunde in Maastricht ontdekt. In september 2020 ben ik met de specialisatie gestart, als deel van de allereerste aios-groep Ouderengeneeskunde van de Universiteit Maastricht.

Lees meer

Jeroen

Made in Maastricht: ik ben huisarts en Justitieel Geneeskundige ('gevangenisarts'), ik hou van onderwijs geven aan studenten en aios maar ben zelf ook lifelong learning en volg op dit moment een nieuwe NHG Kaderopleiding, over diabetes!

Lees meer

Charlotte

Ik ben geboren en getogen in regio Eindhoven. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Vanuit de opleiding heb ik initieel mijn focus gelegd op de orthopedische chirurgie omdat ik gefascineerd was door de anatomie en biomechanica van het menselijk lichaam.

Lees meer
Door gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van cookies op uw computer of apparaat.