Ontmoet Ruud

Ruud

Ik combineer de opleiding huisarts met onderzoek en ga vanuit Maastricht verhuizen naar Eindhoven. Benieuwd naar mijn ervaringen en uitdagingen?

Wie ben ik?

Ik ben Ruud Verhees, 29 jaar en heb Geneeskunde gestudeerd aan Maastricht University. Na mijn studie heb ik met veel plezier nog enkele jaren in Maastricht gewoond en in Limburg gewerkt. Nu combineer ik de opleiding tot huisarts met een promotietraject. Een uitdagende combinatie die zorgt voor een leuke afwisseling. De huisartsopleiding Maastricht biedt de mogelijkheid om zowel in regio Maastricht (Zuid-Spoor) als regio Eindhoven (Noord-Spoor) opgeleid te worden. Recent verhuisde ik dan ook met mijn vriendin naar Eindhoven, waar ik het laatste jaar van mijn opleiding zal afronden in een dynamische stadspraktijk in het centrum.

Over de opleiding

In maart 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot huisarts. De diversiteit van het vak en de mogelijkheid om je naar eigen interesse te verdiepen maken het vak van huisarts voor mij de perfecte keuze. Ik denk dat de korte lijnen maar ook het persoonlijke karakter waarbij het leerproces én de ontwikkeling van de aios centraal worden geplaatst, Huisartsopleiding Maastricht/Eindhoven het meest typeren.

Strijp z klein

De diversiteit van het vak en de mogelijkheid om je naar eigen interesse te verdiepen maken het vak van huisarts voor mij de perfecte keuze.

Eindhoven klein

Eindhoven volgens Ruud

Eindhoven is een stad met een internationaal en modern karakter die volop in ontwikkeling is. De Brabantse gemoedelijkheid maakt het hier prettig werken en wonen. Voor mij is het de ideale locatie om het contact met Maastricht (University) te onderhouden maar ook snel op andere plekken in het land te kunnen zijn.

Tops & Tips

  • Vele hippe hotspots
  • Veel evenementen
  • Goede werkgelegenheid
  • Omgeven door veel groen
  • Snel in de randstad
  • Stuk drukker dan Maastricht
  • Geen historisch stadscentrum
Lees meer over Eindhoven

Vragen over de opleiding

Wil je nog meer informatie weten over de huisartsopleiding, vul dan dit formulier in.

Privacyverklaring

Joost Dormans

Coördinator werving aios

Jeroen

Made in Maastricht: ik ben huisarts en Justitieel Geneeskundige ('gevangenisarts'), ik hou van onderwijs geven aan studenten en aios maar ben zelf ook lifelong learning en volg op dit moment een nieuwe NHG Kaderopleiding, over diabetes!

Made in Maastricht, ik ben huisarts en Justitieel Geneeskundige ("gevangenisarts"), hou van onderwijs geven aan de toekomst van ons vak!

Lees meer

Noortje

Vanaf mijn derde jaar Geneeskunde in Maastricht, wist ik dat ik ouderengeneeskunde wilde doen. Ik ben in 2016 gestart met de specialisatie in Nijmegen, maar vanaf september 2020 kan dat ook in Maastricht.

Vanaf mijn derde jaar Geneeskunde in Maastricht, wist ik dat ik ouderengeneeskunde wilde doen. Ik ben in 2016 gestart met de specialisatie in Nijmegen, maar vanaf september 2020 kan dat ook in Maastricht.

Lees meer
Door gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van cookies op uw computer of apparaat.