Ontmoet Lily-Ann

Lily-Ann

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam. In het laatste jaar van mijn master heb ik al meerdere stages in Brabant en Limburg kunnen organiseren en ik ben toen naar Eindhoven verhuisd.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lily-Ann Hooisma, 28 jaar en ik heb geneeskunde gestudeerd aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam. In het laatste jaar van mijn master heb ik al meerdere stages in Brabant en Limburg kunnen organiseren en ik ben toen naar Eindhoven verhuisd. De huisartsopleiding in Eindhoven vanuit Maastricht had mijn eerste voorkeur om zo in mijn eigen regio te worden opgeleid.

Naast de opleiding ben ik actief betrokken bij de LOVAH Eindhoven (Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen). Als commissaris onderwijs houd ik me samen met de onderwijscommissie bezig op het organisatorische en het inhoudelijke vlak van het onderwijs. Wij laten tijdens belangrijke overleggen de stem van de AIOS horen en merken dat het instituut hier veel waarde aan hecht. In jaar 3 ga ik daarnaast ook aan de slag met mijn eigen onderwijsvaardigheden door te starten met de differentiatie onderwijs.

Strijp z klein

Over de opleiding

In september 2018 ben ik gestart met de opleiding tot huisarts. Dat ik huisarts wilde worden wist ik al vroeg in de geneeskunde-opleiding. Huisartsgeneeskunde is een divers en dynamisch vak, geen dag of patiënt is hetzelfde en dat houdt me scherp. Daarnaast zijn de mogelijkheden als huisarts enorm, wil je een eigen praktijk, een verdiepingsslag maken in een bepaald onderwerp of actief zijn in het onderwijs, alles kan!

Bij huisartsopleiding Maastricht/Eindhoven heb je veel invloed op je eigen leerproces (AIOS in the lead!) en de mogelijkheid om in een kleinschalige en gemoedelijke sfeer jezelf te ontwikkelen tot een goede huisarts.

Eindhoven volgens Lily-Ann

Eindhoven is een hippe, bruisende stad waar innovatie hoog op de agenda staat. Gezelligheid en drukte zijn ruimschoots aanwezig op Stratumseind, de Markt en het Wilhelminaplein, maar door de kleinschaligheid van de stad ben je binnen no-time in de natuur in één van de vele parken. De fijne, haast dorpse sfeer in combinatie met alle gemakken die een grote stad heeft, maken het voor mij de ideale plaats om te wonen en te werken.

Vragen over de opleiding

Wil je nog meer informatie weten over de huisartsopleiding, vul dan dit formulier in.

Privacyverklaring

Joost Dormans

Coördinator werving aios

Katerina

Mijn interesse voor de ouderengeneeskunde, heb ik in mijn vierde jaar Geneeskunde in Maastricht ontdekt. In september 2020 ben ik met de specialisatie gestart, als deel van de allereerste AIOS-groep in Universiteit Maastricht.

Mijn interesse voor de ouderengeneeskunde, heb ik in mijn vierde jaar Geneeskunde in Maastricht ontdekt. In september 2020 ben ik met de specialisatie gestart, als deel van de allereerste AIOS-groep in Universiteit Maastricht.

Lees meer

Jeroen

Made in Maastricht: ik ben huisarts en Justitieel Geneeskundige ('gevangenisarts'), ik hou van onderwijs geven aan studenten en aios maar ben zelf ook lifelong learning en volg op dit moment een nieuwe NHG Kaderopleiding, over diabetes!

Made in Maastricht, ik ben huisarts en Justitieel Geneeskundige ("gevangenisarts"), hou van onderwijs geven aan de toekomst van ons vak!

Lees meer
Door gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van cookies op uw computer of apparaat.