Onderwijs op de faculteit

De vakgroep Huisartsgeneeskunde is ruim vertegenwoordigd in de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) van Maastricht University. De veertig docenten zijn veelal huisartsen en soms gezondheidswetenschappers. Zij worden door de onderwijscoördinator van onze vakgroep optimaal ondersteund in de logistieke planning en organisatie van ons facultaire en reguliere studentonderwijs.

Daarnaast vindt er veel stageonderwijs plaats in huisartspraktijken in Limburg en Noord-Brabant. We werven opleiders, we informeren, we trainen, we koppelen studenten aan de praktijken, we leiden op, we evalueren en we betalen.

Er wordt veel samengewerkt tussen het basiscurriculum en de huisartsopleiding. Op die manier benutten wij volop de kwaliteiten van huisartsen in het werkveld, zodat we genoeg goede huisartsen kunnen opleiden.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe docenten, die op verschillende manieren hun kennis delen met onze coassistenten en huisartsen in opleiding. Of u nu een startende huisarts bent, of over vele jaren ervaring beschikt (in zorg en/of in onderwijs), er is altijd een passende rol voorhanden in Maastricht of in de eigen praktijk als stagebegeleider.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie:
lilian.aarts@maastrichtuniversity.nl of telefoon 043-3882921